Szűrés

A(z) CES 2023 kulcsszót tartalmazó cikkek

Láthatatlan vezérlőpaneles ívelt kijelző és járművezetőt azonosító újítás a Coninentaltól

2023. január 7. -

A Continental technológiai vállalat a CES 2023 kiállításon mutatja be ívelt ultraszéles kijelzőjét (Curved Ultrawide Display). Az „ultraszéles” 1,29 méteres szélességet jelent és a kijelző a két A-oszlop között terül el. A 47,5 colos TFT-kijelzőt több mint 3000 LED világítja meg egy 7680x660 pixeles aktív területen. A mátrix-háttérvilágítás kiváló, nagy kontrasztú képminőséget eredményez, és lehetőséget kínál a képernyő azon részeinek elsötétítésére, amelyekre nincs szükség. Ez a helyi fényerőszabályzó technológia energiát takarít meg, és növeli az olvashatóság szintjét.

Tovább

Az LG új OLED tévéje 120 Hz-es, valós idejű vezeték nélküli kép- és hangátvitelre képes 4K-ban

2023. január 6. -

Az LG Electronics (LG) bemutatta a világ első Zero Connect* technológiával ellátott, fogyasztók számára készült 97 hüvelykes SIGNATURE OLED M (M3 modell) televízióját, ami akár 120 Hz-es valós idejű vezeték nélküli kép- és hangátvitelre képes 4K-ban. A forradalmian új M3 tévé kiváló kép- és hangminőséget, valamint rugalmas elhelyezési és csatlakoztatási lehetőségeket biztosít a felhasználóknak. A lenyűgöző technológia és formaterv eredményeképpen az LG vezeték nélküli 4K OLED tévéje két kategóriában is elnyerte a CES 2023 innovációs díját.**

Tovább

Funkciógazdag készülékek és megoldások a CES-en

2023. január 6. -

A CES 2023 kiállításon a Lenovo az innovációra és a felhasználói élmény javítására összpontosító eszközök és megoldások legújabb termékcsaládját mutatta be. Az új portfólió az új formavilágtól kezdve a gyönyörű, dizájnvezérelt termékeken át az AI innovatív alkalmazásáig személyre szabottabb technológiai élményt nyújt a fogyasztóknak és az üzleti felhasználóknak.

Kulcsszavak: Lenovo, CES 2023
Tovább

Megjelent a Kingston első hardveresen titkosított, C-típusú csatlakozós USB-meghajtója

2023. január 5. -

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP visszatért Las Vegasba, hogy bemutassa legújabb kínálatát és 2023-ban megjelenő termékeit. Legyen szó bármilyen iparágról, felhasználási területről vagy ügyfélről, a Kingston továbbra is piacvezető, díjnyertes, nagy teljesítményű termékeket kínál.

Tovább